WERKPLAATS

Eerlijk onderhoud door een gedreven team

 

U wilt natuurlijk altijd veilig in uw auto kunnen rijden. Periodiek onderhoud aan de auto is dan geen overbodige luxe. Bij Autovakmeester Bremer hebben we een rijk uitgeruste werkplaats waar wij uw auto op een professionele manier kunnen onderhouden. Met behulp van moderne apparatuur en deskundige reparateurs en medewerkers zijn wij dag in dag uit voor onze klanten bezig. We volgen cursussen en blijven altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen de autobranche.

Uiteenlopende services

U kunt bij ons terecht voor diverse onderhoudsservices. U bent dan ook verzekerd van onderhoud dat bij u en uw voertuig past. We doen altijd onze uiterste best om uw auto weer snel in topconditie te krijgen. Schakel ons in voor een APK, een wissel van de banden of aircoservice. We helpen iedereen, welk merk uw auto of ander voertuig (zoals een bedrijfswagen) ook heeft.

Transparant en eerlijk

Zien we tijdens het onderhoud uitvoeren dat uw auto een reparatie nodig heeft? Dan overleggen we eerst met u alvorens die wordt uitgevoerd. Wij hebben zaken als transparantie, betrouwbaarheid en eerlijkheid bij Autovakmeester Bremer hoog in het vaandel staan. We laten het u dus direct weten als we tijdens de keuring of controle van uw voertuig defecten opsporen.

Ook uw auto toevertrouwen aan de professionele medewerkers van Autovakmeester Bremer? Neem dan contact op met ons en maak een afspraak om uw auto naar onze werkplaats te brengen.

 

WIJ ZIJN AUTOVAKMEESTERS

Vertrouwd onderhoud bij Autovakmeester

Autovakmeester is een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen, die u bijblijft. Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent. Die zijn kwaliteit en meesterschap aantoont met 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties. Die betrouwbaarheid wilt u toch ook?!

24 Maanden garantie op onderdelen en reparaties

Dit is ongeacht welk onderdeel is vervangen of welke reparatie wij voor u hebben uitgevoerd. Dankzij onze goed opgeleide autotechnici en de kwaliteitsonderdelen waar wij mee werken, kunnen wij u 24 maanden garantie bieden. Dit is in tegenstelling tot andere garagebedrijven, die u meestal maar 12 maanden garantie geven. Dus dat is extra zekerheid die u van een Autovakmeester kunt verwachten. Gegarandeerd. Daarmee onderscheiden wij ons.

Fabrieksgarantie blijft behouden

Volgens de Europese regelgeving is het toegestaan dat merkonafhankelijke autobedrijven onderhoud en reparaties kunnen plegen zónder dat de fabrieksgarantie komt te vervallen. Bij Autovakmeester voeren wij onderhoud daarom altijd volgens fabrieksvoorschriften uit. Hiervoor beschikken wij over zowel de modernste apparatuur als de juiste fabrieksdata. Ook zijn onze autotechnici goed opgeleid en krijgen zij uiteraard de juiste professionele ondersteuning voor ieder merk auto. Zo waarborgen wij de kwaliteit die u van een vakmeester mag verwachten en tegelijkertijd blijft uw fabrieksgarantie op deze manier behouden. Daardoor biedt uw Autovakmeester altijd betrouwbare en betaalbare service voor iedere auto van elke leeftijd.

Werkplaats